Obavijesti

POZIV NA MREŽNU (ONLINE) KRUNICU

Pozivamo sve članove OFS-a i Frame, kao i sve ljude dobre volje, da se priključe zajedničkoj molitvi franjevačke krunice dana 07. svibnja 2022. godine u subotu s početkom u 20:00 sati putem Zoom aplikacije.

Ovaj puta krunicu predmoli i organizira osječko Područno bratstvo OFS-a „Sv. Antuna Padovanskoga”. Iako su popustile sve zaštitne mjere, smatramo da je i dalje poželjno ovako povezivanje na nacionalnoj razini kada molimo zajedno kao bratstvo.

Nakane su iste zbog kojih je i započela ova krunica – Covid-19, potresi u Zagrebu i Petrinji, organizacija Kongresa te obnova i rast OFS-a i Frame i čitave franjevačke zajednice kao i mir u Ukrajini i drugim dijelovima svijeta.

 

Svi koji se želite priključiti, možete to putem ovih linkova:

 

Zoom:  https://zoom.us/j/2607899457?pwd=UDIxZXFRR0luZHpydGl3M3czUWVFUT09

YouTube: http://youtube.com/channel/UCw3HG8sVLk9UB4mVgqXfRcA/live

 

Za sva tehnička pitanja i/ili poteškoće možete se obratiti bratu Slavenu Marodtu, nacionalnom povjereniku za Framu, pozivom na broj 091/182-3767 ili elektroničkom poštom putem adrese: slaven.marodt@gmail.com

Molimo Vas da se priključite molitvenom susretu toga dana putem gore navedene poveznice najkasnije do 19.45 sati kako bismo uspjeli na vrijeme započeti molitvu.