Obavijesti

Franjevačke duhovne vježbe – U ZNAKU TAU

Sveti Franjo svojim je primjerom i porukom trajno nadahnuće ne samo ljudima vjere nego i cijelom čovječanstvu. To je svetac koji se posve suobličio Kristu. Pape su voljeli govoriti da je od svih ljudi upravo sveti Franjo najsličniji Kristu. Zbog svježine njegove privlačnosti želimo vam ponuditi još jedan ciklus duhovnih vježbi nadahnut njime.

Razmatranja je pripremio brat Stjepan Lice, član Franjevačkog svjetovnog reda, autor mnogih duhovnih tekstova koji u sebi kriju franjevačko evanđeosko nadahnuće. Zavirit ćemo u Franjevačke izvore, ali će nam uvijek pri ruci biti i Biblija. Kao i uvijek do sada, sve riječi napisane u razmatranjima hoće biti tek poticaj za vaše osobno razmatranje.

Brat Stjepan, nadahnut Franjom i vođen Duhom Svetim, pripravio je pitanja i poticaje koja će vas voditi kroz osobno razmatranje. Bit će tu i konkretnih preporuka, a Duh Sveti – ako mu se tijekom razmatranja prepustite! – odvest će vas putovima koje je Gospodin pripravio samo vama i o kojima sada ne možete niti slutiti.

Duhovne vježbe počet će 27. rujna i završiti 4. listopada na svetkovinu sv. Franje. Ako ste voljni s nama poći u ovu malu franjevačku avanturu, pozivamo vas da se prijavite. Sudjelovanje je moguće na dva načina. Prvi je da na svoj mail svakodnevno primate dnevna razmatranja i u tom slučaju trebate popuniti prijavni obrazac koji se nalazi na eduhovnevjezbe.hr. Drugi način je da sudjelujete preko naše apliakcije, što vam i preporučujemo.

Ukoliko već niste, aplikaciju možete besplatno preuzeti OVDJE za Android, a OVDJE za iOS. Nakon preuzimanja aplikacije u njoj ćete pronaći duhovne vježbe o kojima je riječ i na njih ćete se prijaviti.

Radujemo se ovom zajedničkom duhovnom putu! Gospodin vam dao mir i dobro!

Prijave na mail verziju vježbi su na dnu stranice koja se otvori putem donje poveznice:

U znaku Tau | e-Duhovne vježbe (eduhovnevjezbe.hr)

Prijave traju do 26.09.2021. u 13:25

Nakon ovog datuma, prijave neće biti moguće!