Obavijesti

Poziv na XI. nacionalni seminar za formaciju

Draga braćo i sestre!

Kao što je utvrđeno na našemu zadnjem Nacionalnom kapitulu i uvršteno u Kalendar događaja za 2020., XI. nacionalni seminar za formaciju će se održati od 21. do 23. veljače 2020., u Duhovnome centru sestara Kćeri Božje ljubavi u Zagrebu, Granešina 3.
Kao i prethodnih godina, na susretu su pozvani sudjelovati članovi Nacionalnoga vijeća, njegovoga Povjerenstva za formaciju i do pet sudionika iz svakoga Područnog vijeća i njegovoga povjerenstva za formaciju tamo gdje ono postoji. Zbog njegovoga sadržaja, na ovogodišnji su Seminar osobito pozvani ministri, voditelji formacije, te bratski animatori na područnoj razini.
Odgovarajući na poticaje i konkretna pitanja iz života našega Nacionalnog bratstva, ovaj Seminar bit će posvećen pitanjima vezanima uz bratsku animaciju. „Franjevački svjetovni red, snagom svoga vlastitoga poziva, mora biti spreman posredovati svoje iskustvo evanđeoskoga života mladima koji osjećaju da ih privlači sv. Franjo Asiški te tražiti sredstva kako da im ga se primjereno predstavi.” (GKOFS-a 96,1)
Uz predavanja, bit će prilika i za razgovor i konkretna pitanja te razmjenu iskustava.
Molimo pozvane sudionike da svoje sudjelovanje na Seminaru prijave nacionalnoj tajnici Klaudiji Ehmer Vorgić (klaudia@brainobraineurope.com ili telefon: 099 339 9778) najkasnije do 1. veljače 2020., kako bi priprema Seminara mogla nesmetano teći. Područne ministre molimo da prijave i sudionike iz svoga područja, za koje je kod prijave potrebno navesti ime i prezime te službu koju obavljaju na područnoj razini. Pojedinačni trošak sudjelovanja je 400 kuna.
Molimo da svi sudionici ponesu časoslove radi zajedničke molitve.

Radujemo se našemu susretu na Seminaru i bratski vas pozdravljamo!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.