Obavijesti

Korizmena akcija Hrvatskog nacionalnog bratstva OFS-a za 2019. godinu

Draga braćo i sestre,

odgovarajući na potrebe današnjega vremena, u kojemu je pravo na pristup pitkoj vodi mnogima uskraćeno, naš Red nastoji ublažiti taj problem barem nekima koji se s njime suočavaju, tako što će prikupiti sredstva za gradnju triju bunara u Africi.

Na međunarodnoj razini je poticaj za gradnju bunara u trima afričkim državama povezan s III. europskim konkresom OFS-a i Frame koji se održao 20. – 26. kolovoza ove godine u Litvi. Želja je organizatora bila da susret, osim što će biti na obogaćenje sudionicima i nacionalnim bratstvima iz kojih potječu, donese plodove i u konkretnome služenju braći u potrebi. Stoga je pokrenuta inicijativa za prikupljanje sredstava kako bi se izgradila tri bunara u tri sela u kojima stanovnici moraju satima hodati do izvora vode.

Naše nacionalno bratstvo će se u ovu vrijednu inicijativu uključiti nacionalnom karitativnom akcijom tijekom predstojeće korizme. Više o samoj inicijativi za gradnju bunara well4africa možete pronaći na poveznici well4africa.eu, a u nastavku možete pročitati dopis vezan uz samu karitativnu akciju.

Download (PDF, 136KB)

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.